2007, uge 6 (lørdag) - Lofter

Et kig ind over saksespæret over køkken/alrummet. Der er ikke meget plads tilbage til ham der skal lægge isolering oven på genvex-rørerne.

Der er blevet sat loft op i soveværelset (og garderoben og det store badeværelse). Tømreren har proppet lidt isolering op i genvex røret, da systemet ikke er lukket og sat i gang.

Loftet er også sat op i bryggerset.

... og i det lille badeværelse ...

... og i entreen. Rundt omkring i huset er der flok små varmekanoner i gang med at flytte varm luft, så huset kan blive helt tørt.

Loftsrummet fra midten af huset og ned mod carporten.

Genvex anlæg og betjeningsvejledning. Så ved vi da hvor den er.

Genvex anlægget er hængt op i fjedre for at undgå støj fra vibrationer i spærene. Nu mangler der bare en afløbsslange til kondensvand (studsen forneden med rød kappe), et rør til indsugning af frisk luft og et rør til udblæsning af prut luft.

Et kig fra den anden side ned mod saksespæret.

Det runde stål rør er blevet sat på plads for at støtte H-bjælken. Støtten foran vinduet skulle gerne blive fjernet på et tidspunkt (håber vi da).

Man kan rigtig se hvordan vandet trænger ud gennem facadestenene og danner kalkaflejringer.

Stuen er midlertidigt omdannet til et mindre snedker værksted.

Elektrikeren har generelt været meget omhyggelig med ikke at fræse direkte i murstenene for at trække kabler. Lige her ville det dog ikke have betydet noget, da der kommer køkken elementer hele vejen op. Stikdåserne er til ovn og mikroovn.